Оферти

Къща 980 - Имоти в Раднево

Площ: 980
Цена: 123000 BGL / кв.м.
Населено място: Имоти в Раднево

Масивна двуетажна къща в най- добрия район на Раднево. Удобно жилище за две семейства - всеки етаж е от 112 кв.м. , състоящ се от дневна- трапезария с широк кухненски бокс, хол, две спални, баня и тоалетна и килер. Стопански постройки, лятна кухня и два гаража.

Къща 980 - Имоти в Гълъбово

Площ: 980
Цена: 51000 BGL / кв.м.
Населено място: Имоти в Гълъбово

Нова къща. масивна -на два етажа. Първи етаж се състои от обширна всекидневна с кухня и хол + спалня. На първия етаж има баня и тоалетна. Вторият етаж се състои от три спални. Обитаеми мазе и таван.

Къща 2100 - Селски имоти

Площ: 2100
Цена: 26000 BGL / кв.м.
Населено място: Селски имоти

Продава се масивна двуетажна къща с гараж с КАНАЛ и селскостопански постройки за всякакъв вид животни и пчелин. Напълно обзаведена и оборудвана с мебели и ел. уреди. Кладенец, сонда, нова баня. Двора е озеленен, има плодни дръвчета и голям хубав орех. На 100 м от трафопост,...

Апартамент 62 кв.м. - Имоти в Раднево

Площ: 62 кв.м.
Цена: 30000 BGL / кв.м.
Населено място: Имоти в Раднево

Тухлен апартамент с една спалня. Монолит, с всички мебели в него, вкл. ел. уреди - пералня и сушилня. В близост до училище и детска градина. ет. 7.

Апартамент 66 кв.м. - Имоти в Раднево

Площ: 66 кв.м.
Цена: 20000 BGL / кв.м.
Населено място: Имоти в Раднево

Тухлен апартамент , в центъра на Раднево ет. 2 . Апартаментите са два в съседство един до друг. Продават се и заедно и поотделно.

Къща 2000 кв.м. - Селски имоти

Площ: 2000 кв.м.
Цена: 15000 BGL / кв.м.
Населено място: Селски имоти

Къща на един етаж с двор 2 дка. Тухла.

Апартамент 45 кв.м. - Имоти в Стара Загора

Площ: 45 кв.м.
Цена: 42000 EUR / кв.м.
Населено място: Имоти в Стара Загора

ТМ ИМОТИ продава двустаен апартамент в гр.Стара Загора, в източна централна част на града, над магазин Боруй. Старо строителство с поддържан вход, състоящ се от две стаи, килер, общи баня и тоалента и тераса по дължината на целия апартамент (която не влиза в описаната...

Апартамент 62 кв.м. - Имоти в Стара Загора

Площ: 62 кв.м.
Цена: 45000 EUR / кв.м.
Населено място: Имоти в Стара Загора

ТМ ИМОТИ продава апартамент, ново строителство в кв.Железник център, Стара Загора, състоящ се от дневна с кухненски бокс и една спалня, с чиста квадратура 49 кв.м и западно изложение. Намира се в сграда с луксозни общи части и хидравличен асансьор. Предлага се по БДС. Подходящ...

Апартамент 35 - Имоти в Раднево

Площ: 35
Цена: 20000 BGL / кв.м.
Населено място: Имоти в Раднево

Боксониера в блока на Тунджа - до СУ Гео Милев. Саниран блок, сменена дограма, климатик, хладилник, пералня, печка-готварска. Подови настилки, мебели- чисто и уютно жилище. Изложение - запад. Апартаментът има таванска и мазе в много добро състояние.

Къща 600 кв.м. - Имоти в Раднево

Площ: 600 кв.м.
Цена: 110000 BGL / кв.м.
Населено място: Имоти в Раднево

Къща на два етажа с мазе-етаж и таван - етаж. Изключително удобно за две семейства. Двор - 600 кв.м. Първият и вторият етаж са с ПВЦ дограма, подови настилки. Къщата е с РЗП 290 кв.м.