Контакти

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Стара Загора
ул. Христо Ботев 88, ет. 1 ап. 1
тел./факс: 042/ 636511
GSM: 0888 828746

e-mail: office@agencytm.com

Раднево
ул. Здравец 13
тел./факс: 0417 82111
GSM: 0888 659400

e-mail: teva_tm@abv.bg